Renovering af kælder

Kælderrenovering Sjælland

Renovering af kælderen - uden overraskelser

Renovering af kælder -Det er meget vigtigt for os, at vores kunder oplever god service med klare aftaler. Hos Kælder-renovering.dk er vi altid med på noderne inden for den nyeste teknologi. Med moderne maskiner og det nyeste udstyr tilbyder vi løsninger, der sikrer dig problemfrie kælderforhold i mange år fremover. Mange gamle huse er ikke indrettet til de behov en moderne familie i dagens Danmark har.
En ombygning af kælderen er derfor en oplagt mulighed for at udnytte boligens kvadratmeter mere optimalt, så hverdagen i netop din familie gøres meget nemmere.

Under- og ekstra fundering

Skal du have ny kælder, eller vil du have foretaget en underfundering af den eksisterende kælder? Det kan vi hjælpe dig med ved kælderrenovering.dk.

Kælderrenovering - Underfundering

Efterisolering

Efterisolering – En stor del af varmen fra dit hus kan forsvinde ud igennem din kælders vægge og gulv, hvis den ikke er ordentligt isoleret.

Fugt Stop

En fugtig kælder er ikke kun ubehagelig at opholde sig i, fugten kan også skabe store skader i kælder og hus. 

Radonsikring

Bruger du din kælder meget? Så kan det være en god ide at få testet koncentrationen af radon. Det er ofte i kælderen, at radon er et problem.

Udgravning

Hvis du har brug for flere kvadratmeter, kan det være en god ide at kigge på din kælder. Har du ingen, kan det godt lade sig gøre at lave udgravning til en helt ny kælder under huset.

Fugt-Stop

Fugtisolering

Hvorfor er det en god ide at fugtisolere din kælder? Fugt i kælderen giver mange, ubehagelige problemer, for eksempel fremmer det væksten af skadelige former for svamp, der kan ødelægge både en bygning og dens indeklima.